top of page
Aïdan Goedbloed
Writer
Zaakvoerder
More actions
Profile
Join date: Feb 23, 2025
Posts (12)
Jun 8, 2025 ∙ 3 min
Wilt u een horecazaak starten of overnemen? Hier begint het.
Droomt u ervan een horecazaak te starten of over te nemen? In deze blog leest u waar u best begint, welke valkuilen u moet vermijden en hoe u snel een idee krijgt van de waarde van een bestaande zaak. Met praktische tips over vergunningen, overnamevoorwaarden, financiële planning én het belang van een goede begeleiding door een accountant of financieel expert.
2
0
May 13, 2025 ∙ 4 min
Hoe weet je of je horecazaak financieel gezond is?
Met 5 eenvoudige financiële ratio’s—brutowinstmarge, current ratio, solvabiliteit, personeelskosten en voorraadrotatie—krijg je als horecaondernemer snel inzicht in de gezondheid van je zaak en waar je moet bijsturen.
7
0
Apr 29, 2025 ∙ 3 min
Je eigen restaurant starten: waar moet je op letten?
Een horecazaak starten? Deze gids geeft je een helder overzicht van de belangrijkste stappen: van concept en locatie tot vergunningen en personeel.
6
0
bottom of page